5 MARCH 2020 INNOVATIEJIJ.NU SPRING TALK BY HENK VOLBERDA

Datum: 5 maart 2020
Tijd: 19:30-21:30
Zaal: Erlenmeyer in The Gallery

 

In de vierde industriële revolutie gaan veranderingen sneller dan ooit door het samengaan van technologieën als blockchain, robotisering, en het internet of things. Dat leidt tot angst en onzekerheid. Werknemers zijn bang dat robots hun baan inpikken, werkgevers dat hun businessmodel in één klap achterhaald raakt. Vroeg of laat krijgt iedereen ermee te maken. Er is maar één antwoord: innovatie. Maar niet de klassieke innovatie van R&D en patenten. Deze tijd vraagt om Innovatie Jij.nu: innovatie die vanuit de medewerker en de manager komt.

Innovatie draait niet in de eerste plaats om technologie, maar juist om mensen en creativiteit. Heel veel innovatiepotentieel binnen organisaties blijft onbenut.

Niet de robots zijn aan zet, maar wij allemaal. Slimme techneuten, productiemedewerkers, marketingmanagers, hr-mensen: iedereen draagt bij aan innovatie. Ook jij, in jouw eigen organisatie, bent nodig (Innovatie Jij.nu). Door nieuwe technologieën te omarmen, onnodige hiërarchische structuren af te breken, ruimte te bieden aan talent, mensen te binden en te netwerken met partners geven we samen innovatie vorm (Innovatie Wij.nu).

 

https://www.utwente.nl/en/bms/nikos/events/innovatie-jij-nu/